App bouwers

Wilt u naast uw huidige website of webshop een variant in de App- of Play-store hebben, om bijvoorbeeld uw omzet te vergroten? De app bouwers van SVM Solutions staan voor u klaar, zodat u straks ook via uw app sales gaat genereren. Om u van een zo goed mogelijke app te kunnen voorzien, zijn de app bouwers gespecialiseerd in verschillende codeertalen en kunnen ze naast programma’s schrijven ook overweldigende designs voor u maken. U wilt zich immers wel kunnen meten aan andere, concurrerende applicaties in de beide stores. Niet alleen de functionaliteiten van uw applicatie zijn daarbij belangrijk, maar even zozeer de opmaak ervan!

Bij SVM Solutions zit u goed

Bij ons bent u verzekerd van een zorgeloos productieproces van uw app, waarbij flexibiliteit, snelheid en deskundigheid hoog in het vaandel van SVM Solutions staan. Zo zullen onze app bouwers eerst een oriënterend gesprek met u voeren, om uw wensen op een rijtje te zetten en direct een passend voorstel te kunnen doen. Er is veel mogelijk bij ons, zowel qua functionaliteit als design, voor ons is het belangrijk dat u hiervan op de hoogte bent vooraf!

Ook tijdens het ontwikkelen van uw app, blijft u de touwtjes zelf in handen hebben. Het is bij SVM Solutions altijd mogelijk om dingen te wijzigen, die volgens u beter op een andere manier verwerkt kunnen worden in de applicatie. Denk bijvoorbeeld aan de productindeling in een webshop of de volgorde van de verschillende pagina’s in uw bedrijfsapp. U wilt uw app immers met trots aan de wereld kunnen tonen, het moet geen half werk zijn!

Deskundigheid voorop

Deskundigheid vinden wij enorm belangrijk, daar zijn onze app bouwers dan ook op geselecteerd in de voorbije jaren. Het gaat niet alleen om de ervaring met het bouwen van applicaties, het gaat ook om het contact wat onze app bouwers met u hebben vindt SVM Solutions! U wilt immers dat er naar uw wensen wordt geluisterd en dat de app zo goed mogelijk bij uw vooraf opgegeven specificaties aansluit.

Onze app bouwers zullen zich dus altijd flexibel opstellen bij het ontwikkelen van de app! Wilt u ook eens kennis maken met onze mogelijkheden of een geheel vrijblijvende aanvraag voor een offerte doen, klik dan eens hier.

Referenties
Mennens Dongen BV

SVM heeft voor ons de basis opzet gemaakt van www.proofloadtesting.com met een cms systeem om de boel te beheren. Vervolgens hebben we met dit cms systeem zelf de site gevuld en ondehouden we hem zelf. SVM is een prettig bedrijf om mee samen te werken Ze houden zich goed aan de afspraken en denken mee bij problemen. Ook de aftersales servic...

Lees meer...
Waarom SVM Solutions?
» Snelle service & Communicatie
» Ambitieus en meedenkend jong team
» Meer dan 250 tevreden klanten

» Telefoon: 0162 749 004
» E-mail: info@svm.nl