App ontwikkelaar Breda

Je ziet ze overal in Breda en andere Brabantse steden, mensen met hun iPhone, Samsung of HTC in de handen. Snel het laatste nieuws checken, updates in de vriendennetwerken op Facebook en Twitter lezen of alvast een drankje bestellen voor op het terras zo meteen! Maar zeg nu zelf, u zou toch graag willen dat mensen in Breda met uw app op het scherm rondlopen? Bij SVM Solutions bent u verzekerd van een ervaren app ontwikkelaar in Breda! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van zowel webshops als formele apps.

Flexibiliteit, snelheid en deskundigheid

Drie vaardigheden die de app ontwikkelaars van SVM Solutions tot in de top beheersen, bij ons bent u de baas! Zo blijft het voor u altijd mogelijk om wensen te specificeren, ongeacht of dit tijdens het eerste oriënterende gesprek is, of al tijdens de ontwikkeling van uw uiteindelijke applicatie. Mocht u dingen net anders willen, dan zullen onze app bouwers dit zonder problemen voor u aanpassen. De nieuwe applicatie wordt immers uw visitekaartje op de smartphone van hopelijk honderden mensen, wij begrijpen maar al te goed dat u geen half werk tolereert. Onze werkwijze is hierop aangepast!

Naast flexibiliteit leveren wij deskundigheid en snelheid! Zowel in het contact tussen u en SVM Solutions, als bij de ontwikkeling van de app. Met onze jarenlange ervaring in deze branche, weten we hoe we een app kunnen voorzien van de juiste indeling, geschikte afbeeldingen en de juiste teksten. Het gaat immers niet alleen om de gebruiksvriendelijkheid van de app, maar ook zeker om de opmaak ervan.

Spellen, webshops en visitekaartjes

Aan SVM Solutions heeft u een app ontwikkelaar in Breda, die zowel een mobiele versie van uw webshop kan maken als een handige bedrijfsapp. Wat is er voor de klant nu makkelijker, dan snel op een terrasje de laatste producten uit uw webshop bekijken en deze direct te kunnen bestellen! Daarbij heeft u geen omkijken naar een mobiele internetversie van uw website, een win-winsituatie voor beide partijen.

Bent u ook benieuwd wat SVM Solutions als app ontwikkelaar in Breda voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op of vraag een offerte aan. Wellicht zitten die mensen op de terrasjes dan over een zeer korte tijd met uw app op hun telefoon naar het beeldscherm te staren.

Referenties
Chairs@Home

Vorig jaar Sjoerd van Mook van SVM Solutions benaderd voor een gesprek in verband met een nieuwe website, aangezien mijn vorige website niet meer aan mijn eisen voldeed. Alles goed besproken, en alle wensen op tafel gelegd. Sjoerd kwam met veel nieuwe ideeën en ging aan het werk. Na een paar weken kwam Sjoerd al met de 'proef'...

Lees meer...
Waarom SVM Solutions?
» Snelle service & Communicatie
» Ambitieus en meedenkend jong team
» Meer dan 250 tevreden klanten

» Telefoon: 0162 749 004
» E-mail: info@svm.nl