App ontwikkelaar Made

Een gespecialiseerde app ontwikkelaar bij u aan huis, het kan als u in de buurt van Made woont! SVM Solutions is namelijk al jaren een begrip op het gebied van de ontwikkeling van applicaties voor smartphones van Apple (iOS) en andere merken als HTC en Samsung (Android). Met veel plezier helpen wij u op weg bij het maken van een mobiele versie van uw webshop of bijvoorbeeld een handige app voor uw bedrijf en/of haar medewerkers. Wat is er immers leuker, dan uw eigen app op het schermpje van de smartphonebezitters in Made? Onze deskundige app bouwers helpen u!

Vakkundig, snel en flexibel

Het zijn drie kernbegrippen waar de app bouwers van SVM Solutions op geselecteerd zijn voorbije jaren; vakkundigheid, snelheid en flexibiliteit. Wij kunnen maar al te goed begrijpen, dat u een app ziet als uw eigen visitekaartje en daarmee direct wilt kunnen concurreren met andere grotere bedrijven met een soortgelijke app in de App- of Play-store.

Ook het contact tussen u en ons, SVM Solutions, is een belangrijk aspect voor ons bedrijf. Wij vinden bijvoorbeeld dat u gedurende het gehele ontwikkelingsproces van uw app het recht moet hebben op inspraak. Zo kunt u bij ons ook tijdens de ontwikkeling nog wensen specificeren of dingen laten aanpassen zodat de app beter aansluit bij uw wensen. Bij ons bent u de baas!

Oriëntatie en ontwikkeling

Voordat we aan de slag gaan met de ontwikkeling van uw applicatie zullen we een oriënterend gesprek met u voeren. Hierin leggen wij onze mogelijkheden aan u voor en heeft u de mogelijkheid om al uw wensen te benoemen! Op basis van deze wensen kunnen wij u een gericht voorstel doen, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Wij denken hierbij graag met u mee, om bijvoorbeeld uw bedrijfsomzet te verhogen, een bestelproces voor klanten makkelijker te maken in uw mobiele webshop of juist om een groter bereik te hebben voor uw bedrijfsapp. Het verhogen van uw omzet kan bijvoorbeeld met een flitsende lay-out, maar ook met reclame binnen de app! Zo bent u klaar voor de toekomst en zit u niet met de ontwikkeling van een mobiele website in uw maag. Daarbij is een app toch veel leuker?

Wilt meer weten over de mogelijkheden die SVM Solutions u te bieden heeft, of wilt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen? Klik dan hier eens!

Referenties
Mennens Dongen BV

SVM heeft voor ons de basis opzet gemaakt van www.proofloadtesting.com met een cms systeem om de boel te beheren. Vervolgens hebben we met dit cms systeem zelf de site gevuld en ondehouden we hem zelf. SVM is een prettig bedrijf om mee samen te werken Ze houden zich goed aan de afspraken en denken mee bij problemen. Ook de aftersales servic...

Lees meer...
Waarom SVM Solutions?
» Snelle service & Communicatie
» Ambitieus en meedenkend jong team
» Meer dan 250 tevreden klanten

» Telefoon: 0162 749 004
» E-mail: info@svm.nl