App ontwikkelaar Oosterhout

Steeds meer mensen beschikken over een smartphone, een handig apparaat waarop alles net iets sneller werkt dan een laptop of desktop. U heeft immers alle sociale netwerken bij de hand, mist nooit een nieuwsupdate en kleding bestellen was nog nooit zo makkelijk voor uw klanten. Wilt u ook de overstap maken van een website voor op de laptop en desktop naar een handige applicatie voor de telefoon? Of wilt bijvoorbeeld een handige app voor het personeel binnen uw bedrijf laten ontwikkelen? In de omgeving van Oosterhout heeft u een app ontwikkelaar bij de hand! SVM Solutions is namelijk al jaren een begrip als het aankomt op het maken van applicaties voor zowel de besturingssystemen van Apple (iOS) als Google (Android)!

Bij ons bent u baas

Het klinkt misschien gek, maar bij ons bent u de baas! Als app ontwikkelaar in Oosterhout vinden wij het belangrijk dat uw app volledig aansluit bij uw wensen. Het gaat niet alleen om het oriënterende gesprek vooraf, u moet ook tijdens het productieproces van de applicatie invloed hebben. Hierdoor bent u de baas en voeren wij uw opdrachten zo goed mogelijk uit!

Door onze jarenlange ervaring in de ontwikkeling van apps adviseren wij u graag over de mogelijkheden die wij hierin bieden, dit doen we tijdens het eerste oriënterende gesprek met u. Het geeft u de kans om uw wensen kenbaar te maken en ons om met een goed voorstel te komen! Het maakt hierbij niet uit of u een mobiele applicatie van uw digitale webshop wilt hebben, of een de omzet van uw bedrijf wilt verhogen of gewoon een informatie app wilt laten ontwikkelen.

Top van binnen en buiten

Het is vanzelfsprekend belangrijk dat een applicatie snel en gebruiksvriendelijk werkt. Uw potentiële klanten of gebruikers moeten immers niet weglopen door een haperende app! Toch is er meer dan dat, want ook de buitenzijde is enorm belangrijk. In onze ogen schort het hier bij sommige apps nog al eens aan, iets wat wij ten alle tijden willen voorkomen.

Uw app moet zich kunnen meten met de concurrentie in beide app-stores, een flitsend en overzichtelijk design kan daarbij niet ontbreken. Ook wanneer u uw omzet wilt verhogen is het design enorm belangrijk, de app is immers het visitekaartje van uw bedrijf!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of ervaring die wij u kunnen bieden? Of wilt u geheel vrijblijvend een passende offerte aanvragen? Neem dan eens contact met ons op, wij heten u van harte welkom in Oosterhout!

Referenties
Goedkopeleaseauto.nl

SVM Solutions heeft voor mij een mooie responsive site gemaakt. Aangezien steeds meer bezoekers via tablet of mobiel mijn website bekijken is dit erg wenselijk! Hierdoor mis ik geen bezoekers meer. Daarnaast heeft hij ook het logo ontworpen, dat erg professioneel overkomt.  Fijne samenwerking. Goede nazorg, wat ik erg belangrijk vind.

Lees meer...
Waarom SVM Solutions?
» Snelle service & Communicatie
» Ambitieus en meedenkend jong team
» Meer dan 100 tevreden klanten

Neem contact op

Webshop maken
Website maken