App ontwikkelen

Wilt u ook de beschikking hebben over uw eigen applicatie, voor bijvoorbeeld uw bedrijf, uw webshop of gewoon voor u als particulier? De app bouwers van SVM Solutions staan voor u klaar bij het ontwikkelen van uw app! Wij maken apps voor zowel de app-store van Apple, als de Play-store van Android, zodat u uw potentiële gebruikers direct flink uitbreid. Daarbij gaat het bij ons niet alleen om de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie, het gaat minstens net zo sterk om het uiterlijk van de app! U wilt zich immers maar al te graag onderscheiden, tussen die vele duizenden concurrerende applicaties in de beide app-stores.

SVM Solutions is er voor u

Bij SVM Solutions staat flexibiliteit voorop tijdens het ontwikkelen van uw app! Zo vinden wij, dat u ook tijdens het ontwikkelen van de app nog de mogelijkheid moet hebben om wensen te specificeren of bepaalde onderdelen van de applicatie te wijzigen, zoals het betaalproces in een webshop, de indeling in uw informatieve app of de afbeeldingen in uw bedrijfsapp. De app wordt immers uw visitekaartje op de smartphones van hopelijk honderden gebruikers in de hele wereld, wij begrijpen dat u dit in één keer goed wilt doen en tegelijkertijd indruk wilt maken op de concurrentie en potentiële klanten!

Voordat wij aan de slag gaan met de ontwikkeling van uw app, zullen we eerst een oriënterend gesprek met u voeren. Zo bent u op de hoogte van de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden en weten wij wat uw specifieke wensen zijn. Aan de hand van dit gesprek komen wij met een voorstel waarna het aan u is om hier nog iets aan bij te schaven, dan wel tot de ontwikkeling van de applicatie over te gaan.

Uw omzet vergroten

SVM Solutions begrijpt, dat u een app laat ontwikkelen om verder te komen met uw bedrijf of als particulier. Tijdens het productieproces letten onze app bouwers er dan ook op, dat u voldoende mogelijkheden heeft om uw omzet te vergroten. Zo kunt u denken aan de gebruiksvriendelijkheid van het bestelproces in een webshop, reclame binnen de app of een aantrekkelijke opmaak in uw bedrijfsapp voor het aanvragen van een offerte bijvoorbeeld.

Vanzelfsprekend is het geheel aan u om te bepalen of, en in welke vorm u een omzetverhoging wilt bereiken. Want nogmaals, bij SVM Solutions staat flexibiliteit hoog in het vaandel!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot het ontwikkelen van een app of een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier eens!

Referenties
Kindermodeoutlet.nl

SVM Solutions heeft van Kindermodeoutlet.nl een prachtige website gemaakt die na jaren nog steeds perfect functioneert. Tijdens het hele project werd er goed gecommuniceerd en snel gereageerd op vragen. Dit gecombineerd met een uitstekende prijs maakt dat ik SVM Solutions van harte kan aanraden!

Lees meer...
Waarom SVM Solutions?
» Snelle service & Communicatie
» Ambitieus en meedenkend jong team
» Meer dan 100 tevreden klanten

Neem contact op

Webshop maken
Website maken