Applicaties maken

Wat wordt er tegenwoordig meer gebruikt dan de smartphones van Apple, Samsung en HTC? Vrijwel iedereen heeft er een en we komen ze overal tegen, in de trein, op scholen of op bijvoorbeeld terrasjes in de steden. Iedereen checkt zijn of haar laatste mailtjes, updates binnen de verschillende sociale media en bekijkt de nieuwe collectie kleding alvast. Een sterk groeiende markt, waar u vandaag nog op in kunt springen met SVM Solutions aan uw zijde. Onze app bouwers staan klaar voor het maken van uw applicatie!

Flexibiliteit hoog in het vaandel

SVM Solutions is van mening, dat u gedurende het gehele proces vanaf het maken van uw applicatie tot de updates erna inspraak moet kunnen hebben. Zo begrijpen wij het volledig, als u een indeling van uw bedrijfsapp net iets anders wilt hebben, het bestelproces in uw webwinkel sneller wilt maken, enzovoorts. Onze app bouwers zijn mede hierom niet alleen geselecteerd op kwaliteit, maar ook op flexibiliteit.

Dit begint al bij het oriënterende gesprek wat wij met u voeren, om onze mogelijkheden aan u voor te leggen en tevens te kijken naar het juiste plan van aanpak voor uw wensen. Aan de hand van dit gesprek komen wij met een voorstel, waarna het voor u mogelijk is om wijzigingen aan te brengen en andere wensen kenbaar te maken. Zo blijven we uw app samen met u verbeteren, tot we uiteindelijk het perfecte concept hebben gevonden.

Applicaties maken

Onze app bouwers zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van uw concept; het maken van de uiteindelijke applicatie. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid, de snelheid en vooral ook het design van de applicatie. U wilt immers kunnen concurreren met de vele andere applicaties in de App- en Play-store van Apple en Android, zodat uw omzet of het aantal klanten toeneemt.

Om uw omzet te verhogen kunt u een aanvraagknop voor offertes duidelijk zichtbaar in uw app laten verwerken, maar u kunt ook de opbouw zo indelen dat bezoekers sneller op een bepaalde pagina binnen de app komen. Ook hierbij heeft u volledig zelf de keuze tussen wel of geen reclame en indien wel, op welke manier u dit wilt verwerken. 

Samen gaan wij, SVM Solutions en u, de applicatie maken die uw omzet verhoogt en tevens een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf is! Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Klik hier

Referenties
Goedkopeleaseauto.nl

SVM Solutions heeft voor mij een mooie responsive site gemaakt. Aangezien steeds meer bezoekers via tablet of mobiel mijn website bekijken is dit erg wenselijk! Hierdoor mis ik geen bezoekers meer. Daarnaast heeft hij ook het logo ontworpen, dat erg professioneel overkomt.  Fijne samenwerking. Goede nazorg, wat ik erg belangrijk vind.

Lees meer...
Waarom SVM Solutions?
» Snelle service & Communicatie
» Ambitieus en meedenkend jong team
» Meer dan 100 tevreden klanten

Neem contact op

Webshop maken
Website maken