Apps maken

Tegenwoordig heeft het overgrote deel van de Nederlandse en Belgische samenleving de beschikking over een mobiele telefoon, beter gezegd; een smartphone. Deze toestellen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook snel, handig in gebruik en makkelijk mee te nemen! Onderweg snel de laatste nieuwsupdates checken, op een terrasje alvast zoeken naar nieuwe kleding of tijdens colleges een spelletje spelen. De omvang van de applicaties voor smartphones neemt razendsnel toe, een markt waar u vandaag nog op in kunt springen, samen met uw specialist op het gebied van apps maken SVM Solutions.

App ontwikkelen

SVM Solutions is een begrip als het gaat om het ontwikkelen van apps voor zowel de iPhones, als de Android-toestellen van HTC en Samsung. Bij het maken van onze applicaties letten we niet alleen op het uiterlijk, we proberen de app ook zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken door te zorgen, dat deze snel en zonder fouten te gebruiken is door uw potentiële klanten.

Onze app bouwers zijn gespecialiseerd in het omzetten van gebruikelijke websites naar snellere applicaties en bijvoorbeeld het opzetten van complete webshops. Zo kunnen uw vaste bezoekers voortaan eenvoudig bestellen via uw nieuwe app en indien gewenst direct afrekenen! Eenvoudiger, sneller en winstgevender voor u! U hoeft zich immers niet langer zorgen te maken over een mobiele website van uw desktop-variant en voorziet uw klanten van meer eenvoud bij het bestellen. Meer informatie over de ontwikkeling van een app kunt u hier vinden.

Vormgeving apps

Volgens SVM Solutions is de opmaak van de app minstens net zo belangrijk als de werking ervan, u wilt immers opvallen tussen de vele andere applicaties in de App- of Play-store. De app die wij voor u kunnen maken wordt aangepast op de huisstijl van uw huidige website, of indien gewenst in een geheel nieuw jasje gestoken. Zo bent u uniek in de online winkels voor applicaties, maar blijven klanten uw eigen stijl herkennen.  Applicaties maken wij dus geheel naar uw wensen.

App van SVM Solutions

Als u ons het vertrouwen geeft om ook uw app te mogen ontwikkelen, zullen wij allereerst een oriënterend gesprek met u voeren. Zo weet u wat de mogelijkheden zijn en kunnen wij ons aanbod aanpassen op uw specifieke wensen.

Aan de hand van de dit gesprek gaan onze app bouwers aan de slag met het maken van een eerste opzet van zowel de binnenzijde van de app, als het design. Tijdens dit proces is het voor u vanzelfsprekend mogelijk om eventuele aanpassingen of wensen te specificeren.

We hopen ook uw wensen te mogen vervullen! Meer informatie over onze app-bouwers, klik hier of  Vraag geheel vrijblijvend eens een offerte bij ons aan Klik hier.

Referenties
Chairs@Home

Vorig jaar Sjoerd van Mook van SVM Solutions benaderd voor een gesprek in verband met een nieuwe website, aangezien mijn vorige website niet meer aan mijn eisen voldeed. Alles goed besproken, en alle wensen op tafel gelegd. Sjoerd kwam met veel nieuwe ideeën en ging aan het werk. Na een paar weken kwam Sjoerd al met de 'proef'...

Lees meer...
Waarom SVM Solutions?
» Snelle service & Communicatie
» Ambitieus en meedenkend jong team
» Meer dan 250 tevreden klanten

» Telefoon: 0162 749 004
» E-mail: info@svm.nl