Diensten

SVM Solutions is een Full Service Internetbureau en kan voor elk bedrijf alle Internetdiensten uit handen nemen. Op deze manier blijft alles overzichtelijk en blijft u in contact met één contactpersoon. Bekijk hieronder de diensten die SVM Solutions aanbiedt:
 

Website maken

Inmiddels is SVM Solutions al meer dan 8 jaar gespecialiseerd in het maken van websites. Van websites voor bedrijven tot websites volledig op maat, SVM heeft er al jaren ervaring mee. Wij werken met een gestructureerd proces: Een afspraak, de ontwikkeling van het webdesign, de ontwikkeling van de website, feedback van de klant verwerken, een uitleg over het beheren van de website en de uiteindelijke oplevering van het project.
 

Webshops

Sinds een aantal jaar maken wij webshops met het bekende Open Source Systeem Magento. Een webshop is tegenwoordig een uitbreiding op een winkel of een bedrijf. Als winkeleigenaar of groothandel kan je in deze tijd niet meer zonder een goede webshop om te groeien.
 

Responsive website

Kent u ook het probleem als u een website bekijkt op uw smartphone of tablet, dat de website niet goed eruit ziet en moeilijk te gebruiken is? Een responsive website zorgt ervoor, dat een website op elk apparaat goed te gebruiken is.
 

Webdesign & huisstijl

Voor bezoekers is het zeer belangrijk, dat een website er aantrekkelijk en functioneel uit ziet. De designers van SVM Solutions zijn zeer gedreven en blijven zich continu ontwikkelen, zodat elk project een uniek project wordt.
 

Marketing & SEO

Naast het maken van een website moet de website ook goed scoren in zoekmachines zoals Google. Wij zorgen voor een optimalisatie van de website, zodat de website goed wordt geïndexeerd in de zoekmachines. Daarnaast beschikken wij over andere mogelijkheden om een website van een goed marketingplan te voorzien.
 

Onderhoud

Een website moet eens in de zoveel tijd geupdatet worden. Daarnaast verzorgt SVM Solutions de aanvulling op de website, als u hier geen tijd voor heeft. Het uitbesteden van het onderhoud van uw website betekent, dat u meer tijd heeft voor uw onderneming!
 

Exchange e-mail

Zakelijke e-mail van Exchange helpt de productiviteit te verhogen van het bedrijf. U kunt uw e-mail laten communiceren met verschillende apparaten en daarnaast ook contacten, notities en agenda op elk apparaat beheren. U kunt uw e-mail door ons laten beheren, zodat u geen fysieke mailserver nodig hebt en altijd over een backup beschikt mochten er problemen zijn met uw apparaten. Bovendien installeren wij kosteloos Microsoft Outlook op uw computer(s).
 

Hosting & Servers

SVM Solutions beschikt over eigen servers, die zijn gevestigd in het datacentrum Interconnect in Eindhoven. De servers worden continu gemonitord en up-to-date gehouden, zodat geen enkele klant problemen ondervindt met de website of e-mail.

Referenties
Maumar Media

'SVM Solutions is voor Maumar Media een betrouwbare partner gebleken tijdens meerdere online projecten. Flexibiliteit en duidelijkheid zijn toe te schrijven aan de manier van werken. Daarnaast is kwaliteit, ervaring en expertise voor ons eveneens belangrijk.  Dat hebben wij gevonden met onze vaste partner SVM Solutions'

Lees meer...
Waarom SVM Solutions?
» Snelle service & Communicatie
» Ambitieus en meedenkend jong team
» Meer dan 250 tevreden klanten

» Telefoon: 0162 749 004
» E-mail: info@svm.nl