Chairs@Home

Vorig jaar Sjoerd van Mook van SVM Solutions benaderd voor een gesprek in verband met een nieuwe website, aangezien mijn vorige website niet meer aan mijn eisen voldeed. Alles goed besproken, en alle wensen op tafel gelegd. Sjoerd kwam met veel nieuwe ideeën en ging aan het werk. Na een paar weken kwam Sjoerd al met de 'proef' website, deze voldeed al grotendeels aan mijn wensen, een paar dingen gewijzigd en korte tijd later kon deze online, dit tot grote tevredenheid!! de website www.chairsathome.nl mag er zijn, dit hoor ik ook bijna wekelijks van mijn klanten.

Bij eventuele vragen hoef ik Sjoerd maar te mailen of te bellen , en alles is binnen een mum van tijd gewijzigd of aangepast, in een woord TOP.

Dus voor iedereen die iemand zoekt voor het maken van een website, iemand die meedenkt, en iemand die zijn afspraken nakomt neem dan contact op Met SVM Solutions, hier krijgt u zeker geen spijt van.» Bekijk website: www.chairsathome.nl
Bent u tevreden over de samenwerking met SVM Solutions?: JA
Zou u SVM Solutions aanbevelen?: JA

» Bekijk alle referenties

Referenties
Goedkopeleaseauto.nl

SVM Solutions heeft voor mij een mooie responsive site gemaakt. Aangezien steeds meer bezoekers via tablet of mobiel mijn website bekijken is dit erg wenselijk! Hierdoor mis ik geen bezoekers meer. Daarnaast heeft hij ook het logo ontworpen, dat erg professioneel overkomt.  Fijne samenwerking. Goede nazorg, wat ik erg belangrijk vind.

Lees meer...
Waarom SVM Solutions?
» Snelle service & Communicatie
» Ambitieus en meedenkend jong team
» Meer dan 100 tevreden klanten

Neem contact op

Webshop maken
Website maken