Webshop maken

Webshop maken

De webshops die gemaakt worden door SVM Solutions zijn gebaseerd op het Open Source Systeem Magento. Dit systeem biedt veel mogelijkheden, zodat alle wensen van de klant gerealiseerd kunnen worden.


Webdesign & huisstijl

Een bezoeker moet met plezier naar uw webshop komen om producten/artikelen uit uw assortiment te bestellen. Een uniek design is hierdoor een must! Wij werken niet met standaard templates, maar ontwikkelen per webshop een webdesign en logo op maat.

Ontwikkeling & beheer

Nadat het webdesign is gemaakt en door u is goedgekeurd, gaan wij die omzetten naar een webshop. Met een zeer uitgebreid Content Management System kunt u bestellingen, klanten, producten, categorieën, pagina's, betaalmethodes en nog veel meer beheren.

Onderhoud & hosting

Indien u de onderhoud van uw website/webshop door SVM Solutions laat doen, dan blijft deze altijd voorzien van nieuwe software en modules. Onze servers zijn speciaal geoptimaliseerd voor zware webshop systemen, waardoor uw webshop een snelle laadtijd heeft.

Marketing & SEO

Het is voor webshops belangrijk, dat producten/artikelen uit uw assortiment goed ingeïndexeerd worden in zoekmachines als Google, Yahoo, Bing ect.. Indien u uw marketingplan door SVM Solutions laat verzorgen, wordt er veel aandacht besteed aan het optimaliseren van uw webshop. Hierdoor vergroot u de kans van uw website/webshop op een betere positie in de verschillende zoekmachines.

Offerte

Laat uw webshop maken door SVM Solutions en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Referenties
Mennens Dongen BV

SVM heeft voor ons de basis opzet gemaakt van www.proofloadtesting.com met een cms systeem om de boel te beheren. Vervolgens hebben we met dit cms systeem zelf de site gevuld en ondehouden we hem zelf. SVM is een prettig bedrijf om mee samen te werken Ze houden zich goed aan de afspraken en denken mee bij problemen. Ook de aftersales servic...

Lees meer...
Waarom SVM Solutions?
» Snelle service & Communicatie
» Ambitieus en meedenkend jong team
» Meer dan 250 tevreden klanten

» Telefoon: 0162 749 004
» E-mail: info@svm.nl