Website maken

Website maken

Bij het maken van een website komen veel verschillende technieken kijken. SVM Solutions is gespecialiseerd in alle programmatuurtalen, zodat wij alle wensen van elke klant kunnen realiseren.

Bij het maken van een website komt een gestructureerd proces aan te pas: Een afspraak, de ontwikkeling van het webdesign, de ontwikkeling van de website, feedback van de klant verwerken en een uitleg over het beheren van de website.Pas als de klant tevreden is met het resultaat, dan wordt de website opgeleverd en online gezet.

Webdesign & Huisstijl

De webdesigners van SVM Solutions slagen er elke keer in om voor elke klant een uniek webdesign & huisstijl te maken. Zo heeft de klant nooit een standaard website en zal er altijd iets unieks verwerkt worden met betrekking tot de branche. Bekijk hier ons portfolio.

Content Management System

SVM Solutions heeft een eigen CMS systeem. Dit systeem, oftewel een administratiepaneel, zorgt ervoor dat elke klant zijn website kan beheren. Teksten toevoegen, wijzigen of verwijderen is geen enkel probleem. Daarnaast zijn standaard functies als nieuwsbeheer, fotobeheer, bannerbeheer, gastenboek, producten en/of activiteiten beheren erin verwerkt. Elke klant heeft zijn eigen ideeën voor een website en dat is geen enkel probleem met het CMS systeem van SVM Solutions.

Support & Onderhoud

Het grootste voordeel van SVM Solutions is dat al uw internetzaken onder één dak geregeld worden. Wilt u veranderingen doorvoeren, hebt u een probleem of heeft gewoon een vraag dan communiceert u te alle tijden alleen met SVM Solutions. 

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij SVM Solutions en neem hier contact met ons op!

Referenties
Goedkopeleaseauto.nl

SVM Solutions heeft voor mij een mooie responsive site gemaakt. Aangezien steeds meer bezoekers via tablet of mobiel mijn website bekijken is dit erg wenselijk! Hierdoor mis ik geen bezoekers meer. Daarnaast heeft hij ook het logo ontworpen, dat erg professioneel overkomt.  Fijne samenwerking. Goede nazorg, wat ik erg belangrijk vind.

Lees meer...
Waarom SVM Solutions?
» Snelle service & Communicatie
» Ambitieus en meedenkend jong team
» Meer dan 250 tevreden klanten

» Telefoon: 0162 749 004
» E-mail: info@svm.nl